Ολα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι - Εκτός ο Τσόρι για Ολυμπιακό, σκέψεις για Εσιέν στον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Ολα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι - Εκτός ο Τσόρι για Ολυμπιακό, σκέψεις για Εσιέν στον ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα απέμεινε για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στην Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Σιόβας και Πάρντο τέθηκαν τελικά στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό στην αποστολή παρά το γεγονός πως ο τελευταίος δεν ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Πάρντο από την πλευρά του, έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω της συμμετοχής του στα προκριματικά του Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Κολομβίας ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Τσόρι Ντομίνγκες παρά την επιθυμία του Αργεντινού να αγωνιστεί.

Η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

«Μπλόφα» με Εσιέν

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η μεγάλη είδηση θα αποδειχθεί η συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του Μίκαελ Εσιέν. Ο Αντρέα Στραματσιόνι τον έχει χρησιμοποιήσει με τους βασικούς στις τελευταίες προπονήσεις όμως θα είναι τεράστιο ρίσκο να του δώσει φανέλα στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δούλεψε πάρα πολύ με τους παίκτες του πάνω στην τακτική του 4-4-2, σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

Οσο για την 11άδα φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει σε αυτήν. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Νάνο στην άμυνα. Οι τέσσερις στην ευθεία στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός και Αμπέντ ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός ντέρμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ