Η σπάνια ασθένεια της Σαμάνθα από το «Sex & the City» - iefimerida.gr

Η σπάνια ασθένεια της Σαμάνθα από το «Sex & the City»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή για τον ρόλο της ως εκκεντρικής Νεοϋορκέζας στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Sex & the City», Βρετανίδα ηθοποιός Κιμ Κατράλ, ταλαιπωρείται χρόνια από μία σπάνια ασθένεια, η οποία την υποχρέωσε να εγκαταλείψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σε πολυαναμενόμενη παράσταση.

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City πάσχει από τη Νόσο Χασιμότο. Η πάθηση αυτή αφορά στην υπολειτουργία του θυρεοειδούς.

Η 59χρονη ηθοποιός δήλωσε:

«Με μεγάλη θλίψη και μετά από συμβουλές των γιατρών μου, δεν θα είμαι σε θέση να πρωταγωνιστήσω στην παράσταση Linda. Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που έλαβα από το θέατρο και τους ευχαριστώ που μου επιτρέπουν να βάλω σε προτεραιότητα την υγεία μου».

Αντικαταστάτρια της, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι η Νόμα Ντουμεζβένι, ενώ η παράσταση θα πραγματοποιηθεί όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Κατράλ πολιτισμός Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ