Σεν Ντενί: Αναγνωρίστηκε επίσημα το πτώμα της καμικάζι -Αδιευκρίνιστο σε ποιον ανήκει η τρίτη σορός - iefimerida.gr

Σεν Ντενί: Αναγνωρίστηκε επίσημα το πτώμα της καμικάζι -Αδιευκρίνιστο σε ποιον ανήκει η τρίτη σορός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποίησε την Τετάρτη η αστυνομία στο Σεν Ντενί, βόρειο προάστιο του Παρισιού.

Το πτώμα που βρέθηκε μέσα στα ερείπια, στο σημείο της επιχείρησης της αστυνομίας την Τετάρτη στο Σεν Ντενί, βόρειο προάστιο του Παρισιού, ανήκει στη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Παρισιού.

Η αστυνομία ταυτοποίησε ήδη και το παραμορφωμένο πτώμα του Αμπααούντ. Ο θάνατος του βελγο-μαροκινού τζιχαντιστή μέσα στο διαμέρισμα επιβεβαιώθηκε χθες.

Ένα ακόμα πτώμα βρέθηκε και σύμφωνα με τα ξένα μέσα, πιθανότατα ανήκει σε άντρα, αλλά δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί.

Οι ερευνητές συνεχίζουν να αναζητούν τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, έναν από τους δράστες των επιθέσεων στο κέντρο του Παρισιού και στο Στάδιο της Γαλλίας στο Σεν Ντενί πριν από μια εβδομάδα.

Είναι πεπεισμένοι ότι ο αδελφός του, ο Μπραχίμ, ήταν στην ομάδα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις σε υπαίθρια καφέ και εστιατόρια, πριν ανατιναχθεί στη λεωφόρο Βολτέρ, πριν από την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν.

Έρευνες της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες στο Ονέ-σου-Μπουά, στην περιοχή του Παρισιού, μέσα στο διαμέρισμα της μητέρας της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, η οποία πιθανόν πυροδότησε το γιλέκο με τα εκρηκτικά που φορούσε μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ