Στη Βουλή εντός της ημέρας ο προϋπολογισμός του 2016 - iefimerida.gr

Στη Βουλή εντός της ημέρας ο προϋπολογισμός του 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στους δημοσιονομικούς στόχους και με την ενσωμάτωση της πρόβλεψης για χαμηλότερη ύφεση κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2016.

Στο νέο προϋπολογισμό θα αποτυπώνονται και οι στόχοι, που δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί και αφορούν στο μείζον θέμα του ασφαλιστικού και στο φορολογικό.
Η προετοιμασία του κειμένου του προϋπολογισμού έγινε σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των θεσμών τις προηγούμενες ημέρες και ήδη έχουν αναθεωρηθεί σε σχέση με το προσχέδιο προϋπολογισμού οι προβλέψεις για την οικονομία.
Σημειώνεται ότι στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού οι προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου ήταν για την ύφεση στο 2,3% φέτος και στο 1,3% το επόμενο έτος, δείκτες οι οποίοι έχουν ήδη αναθεωρηθεί.
Η Κομισιόν στις φθινοπωρινές της προβλέψεις έκανε λόγο για ύφεση 1,3% το 2015 ενώ και το ΚΕΠΕ στη μηνιαία του έκδοση εκτιμά ότι η ύφεση δεν θα ξεπεράσει το ποσοστό αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ