«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 26χρονη Hasna Ait Boulahcen, ξαδέλφη του «εγκεφάλου» του μακελειού στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, έγινε η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην Ευρώπη. Ωστόσο, όσα μαρτυρούν για εκείνη οι φίλοι της σκιαγραφούν έναν άνθρωπο που καμία σχέση με το Ισλάμ δεν είχε. Ειναι χαρακτηριστικό ότι, όπως λένε, δεν είχε ανοίξει ποτέ της το Κοράνι.

Ατομα από το οικογενειακό της περιβάλλον, φίλοι και γνωστοί, με τις περιγρασφές τους, παρουσιάζουν μία γυναίκα που είχε αγάπη για το αλκοόλ, που κάπνιζε διαρκώς, που λάτρευε το κλάμπινγκ και είχε πολλούς συντρόφους.

«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον αδερφό της Youssouf Ait Boulahcen, η Χασνά δεν ενδιαφερόταν για τη θρησκεία, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και είχε ξεκινήσει να φοράει μαντίλα μόλις ένα μήνα πριν.

Σε φωτογραφίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας η καμικάζι φαίνεται να ποζάρει προκλητικά, ενώ σε μία από αυτές είναι γυμνή μέσα σε μπανιέρα, με έντονο μακιγιάζ και κοσμήματα.

«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ζούσε στον κόσμο της. Δεν την ενδιέφερε να μελετήσει τη θρησκεία της. Ήταν μονίμως με το κινητό στα χέρια της, κοιτώντας το Facebook ή το WhatsApp. Της είπα να τα σταματήσει όλα αυτά, αλλά δεν άκουγε, αγνοούσε τις πολυάριθμες προσπάθειές μου να τη συμβουλέψω λέγοντάς μου ότι δεν είμαι ο μπαμπάς της ή ο άντρας της και γι' αυτό έπρεπε να την αφήσω ήσυχη», λέει ο αδερφός της.

Η οικογένειά της
Γεννημένη στο Παρίσι το 1989, μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες επειδή οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν η Χασνά ήταν σε μικρή ηλικία.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, η 26χρονη επισκεπτόταν συχνά και τους δύο, που ζούσαν σε προάστια του Παρισιού.

«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με τον πατέρα της μάλιστα είχε μείνει για δύο μήνες στο σπίτι που εκείνος έμενε στο Creutzwald. Μιλώντας για την καμικάζι, ένας περίοικος την περιγράφει ως «party animal». «Την έβλεπα συχνά σε ένα κλαμπ στη Γερμανία, που είναι μόλις 10 λεπτά μακριά και πηγαίνουμε εκεί γιατί το αλκοόλ είναι πολύ πιο φθηνό», λέει και συνεχίζει: «Ήρθε εδώ 2 ή 3 χρόνια πριν για 2 μήνες. Δεν δούλευε, ούτε πήγαινε στο πανεπιστήμιο. Δεν νομίζω να είχε τελειώσει καν το σχολείο. Λάτρευε να παρτάρει να να βγαίνει σε κλαμπ. Έπινε, κάπνιζε και πήγαινε με πολλούς άντρες. Είχε κακή φήμη. Είχε πολλούς φίλους, αλλά τίποτα σοβαρό».

Την ίδια περιγραφή για την 26χρονη δίνει και ένας ακόμα φίλος της, ο οποίος τονίζει τον δυτικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε η νεαρή, ότι φορούσε ρούχα όπως όλες οι άλλες κοπέλες και δεν προσευχόταν. «Δεν ήταν καθόλου θρησκευόμενη. Ήταν όπως εσύ και εγώ. Έβγαινε, ζούσε μία ελεύθερη ζωή και πάντα διασκέδαζε».

Όσον αφορά στον πατέρα της, ο ίδιος φίλος της τον περιγράφει ως έναν κανονικό άνθρωπο που παίζει κιθάρα. «Ο πατέρας της δούλευε σε εργοστάσιο, αλλά τώρα είναι στη σύνταξη. Πηγαίνει σε τζαμί, αλλά δεν είναι αυστηρός. Πηγαίνει συχνά διακοπές στο Μαρόκο, αλλά μένει μόνος», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ