Ο Αμπαούντ έκανε βόλτες μετά το μακελειό στο Παρίσι -Επινε μπίρες και κάπνιζε χασίς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αμπαούντ έκανε βόλτες μετά το μακελειό στο Παρίσι -Επινε μπίρες και κάπνιζε χασίς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ κυκλοφορούσε άνετος ανάμεσα στο πλήθος στο Παρίσι μετά τον όλεθρο που προκάλεσε την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο νεκρός πλέον από την ανταλλαγή πυρών στο Σεν Ντενί, Αμπαούντ, έπινε μπίρα και κάπνιζε ανενόχλητος χασίς στους δρόμους του Παρισιού μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας μεσίτριας που τον είδε.

Η μεσίτρια Αμέλ Αλλά μίλησε στο Sky News και δήλωσε τα εξής:

«Τον είδα να φοράει ένα μακρύ ρούχο, όπως αυτό που φοράνε οι Μουσουλμάνοι, έξω από ένα κτήριο μαζί με άλλα 8-10 άτομα. Αυτός είναι ένας δρόμος τον οποίο περνάω κάθε ημέρα. Ανταλλάσσουμε ''Καλημέρες'' με όλους αυτούς εκεί. Κάθε ημέρα βρίσκονται εκεί ,αλλά αυτός μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί φορούσε ένα μακρύ ρούχο με ένα καπέλο. Οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά ρούχα» περιγράφει η Αλλά.

«Στη συνέχεια είδα στην τηλεόραση τις εικόνες και η αδερφή μου είπε "αυτός δεν είναι ο τύπος που είδαμε τις προάλλες;" Είμαι 99,9% σίγουρη ότι ήταν αυτός, είναι τρελό» προσθέτει.

«Ήταν εκεί χαλαρός, κάπνιζε χασίς και έπινε μπύρες. Τους άλλους τους βλέπω συνέχεια εκεί, τους ξέρω» κατέληξε στη σοκαριστική περιγραφή της η μεσίτρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ