Πάνω από τέσσερις ώρες κατέθετε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Πανούσης - iefimerida.gr

Πάνω από τέσσερις ώρες κατέθετε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Πανούσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για περισσότερες από 4 ώρες παρέμεινε στο γραφείο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Γίαννης Πανούσης καταθέτοντας στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που άνοιξε μετά τις καταγγελίες του για απειλές σε βάρος της ζωής του.

Μια ημέρα μετά την επιτροπή θεσμών ο κ.Πανούσης άνοιξε ως πρώτος μάρτυρας τον κύκλο της έρευνας αναφερόμενος σύμφωνα με πληροφορίες σε μία σειρά γεγονότων από το 20098 μέχρι σήμερα (επίθεση στο Παν/μιο, εκρηκτικός μηχανισμός στο γραφείο του) που σύμφωνα με τον ίδιο στοιχειοθετούν τη στοχοποίησή του τουλάχιστον. Η κατάθεση του θα συνεχιστεί και αύριο 14:30.

Η δήλωση Πανούση
Η εισαγγελία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Θα συνεχιστεί η κατάθεσή μου και αύριο στις 14:30.
Η εμπιστοσύνη που έχω στην ελληνική Δικαιοσύνη ενισχύθηκε. Εκ παραδρομής σε δηλώσεις μου είχα πει ότι οι διαρροές είχαν γίνει από τη Δικαιοσύνη. Δεν είναι έτσι. Τιμάμε τους δικαστές γιατί συμβάλουν στο κράτος δικαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ