Κύκλωμα που προμήθευε με πλαστά διαβατήρια παράνομους μετανάστες στη Μυτιλήνη, εξάρθρωσε η Αντιτρομοκρατική - iefimerida.gr

Κύκλωμα που προμήθευε με πλαστά διαβατήρια παράνομους μετανάστες στη Μυτιλήνη, εξάρθρωσε η Αντιτρομοκρατική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλο κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν στη Μυτιλήνη και προμήθευε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε παράνομους μετανάστες εξάρθρωσε η αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαποί δουλέμποροι προμήθευαν με πλαστά διαβατήρια (τα οποία έφτιαχναν στα δύο διαμερίσματα που είχαν νοικιάσει στο νησί) τουλάχιστον 400 με 500 άτομα ημερησίως(!), αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ηδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει περάσει χειροπέδες σε πάνω από 10 άτομα ενώ οι έρευνες της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής στο νησί συνεχίζονται.

Κύκλωμα που προμήθευε με πλαστά διαβατήρια παράνομους μετανάστες στη Μυτιλήνη, εξάρθρωσε η Αντιτρομοκρατική | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιτρομοκρατική μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ