Η Λεπέν ανεβάζει τους τόνους και ζητά παραιτήσεις -Γιατί αποχώρησε από ραδιοφωνική εκπομπή - iefimerida.gr

Η Λεπέν ανεβάζει τους τόνους και ζητά παραιτήσεις -Γιατί αποχώρησε από ραδιοφωνική εκπομπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν εξάλλω αποχώρησε από το στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού η Μαρίν Λεπέν αφού πρώτα ήρθε σε σύγκρουση με τον παρουσιαστή και αφού κατηγόρησε τον σταθμό ότι είναι «δικαστήριο».

Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου μιλώντας στον France Inter είπε ότι συγκεκριμένοι υπουργοί θα πρέπει να παραιτηθούν στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων του υπουργού Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ και της υπουργού Δικαιοσύνης Κριστιάν Τομπιρά.

Στη συνέχεια, η Λεπέν, προφανώς για να δικαιολογήσει την τοποθέτησή της αυτή, συνέχισε κατηγορώντας την Τομπιρά ότι δήλωσε σε συνέντευξη ότι είναι απαραίτητο να «καταλάβουμε του νέους ανθρώπους που έφυγαν για τη Συρία».

Από την πλευρά του ο ραδιοφωνικός παραγωγός του FranceInter Patrick Cohen, την διέκοψε και αμφισβήτησε την ερμηνεία της Λεπέν ενώ «έπαιξε» τα ακριβή λόγια της υπουργού Δικαιοσύνης που είπε ότι ήταν «σημαντικό να καταλάβουμε τι κάνει τους νέους ανθρώπους να φύγουν».

Εμφανώς ταραγμένη η Λεπέν κατηγόρησε τον ραδιοφωνικό σταθμό ότι είναι «δικαστήριο» και έφυγε από το στούντιο παρά τις προσπάθειες του παραγωγού και του συμπαραγωγού να συνεχιστεί η συζήτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ