FBI προς Ιταλία: Εδωσε 5 ονόματα τρομοκρατών που βρίσκονται ήδη στη χώρα - iefimerida.gr

FBI προς Ιταλία: Εδωσε 5 ονόματα τρομοκρατών που βρίσκονται ήδη στη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιταλία αναζητεί πέντε πιθανούς υπόπτους για τρομοκρατική ενέργεια, έπειτα από σήμα που έλαβε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, Πάολο Τζεντιλόνι.

Το Βατικανό, η Ντουόμο στο Μιλάνο και η όπερα «La Scala» είναι μεταξύ των πιθανών στόχων των τρομοκρατών, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Guardian» ενώ ο Τζεντιλόνι μιλώντας στην «RAI» παραδέχθηκε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας εργάζονται πυρετωδώς για να ανακαλύψουν αν όντως οι πέντε ύποπτοι τζιχαντιστές έχουν περάσει τα σύνορα και βρίσκονται στην Ιταλία.

Η γειτονική χώρα έχει ήδη αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας από το βράδυ της Παρασκευής και μετά, έπειτα από τις επιθέσεις στο Παρίσι όμως ο Τζεντιλόνι μίλησε πλέον για πιο συγκεκριμένα μέτρα μετά την ενημέρωση που υπήρξε από το FBI. Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί έδωσαν πέντε ονόματα στους Ιταλούς, οι οποίοι φέρονται να έχουν ήδη περάασει τα σύνορα , όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Η αμερικανική πρεσβεία στη Ρώμη, δεν δέχθηκε να σχολιάσει την είδηση με τον Τζεντιλόνι να παραδέχεται πάντως ότι η πρεσβεία των Η.Π.Α. ενημέρωσε ήδη τους πολίτες της που πρόκειται να επισκεφθούν την Ιταλία για τις πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, τόνισε πως οι Ιταλοί δεν θα πρέπει να νιώθουν φυλακισμένοι μέσα στην ίδια τους την χώρα κάτω από έναν συναγερμό τρομοκρατίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία FBI τρομοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ