Η δασκάλα τρομοκράτη: Πίστευε ότι οι γυναίκες πρέπει να φοράνε πέπλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η δασκάλα τρομοκράτη: Πίστευε ότι οι γυναίκες πρέπει να φοράνε πέπλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας του Σταντ Ντε Φρανς, ενώ αυτή τη στιγμή η αυτή τη στιγμή έχουν ξεκινήσει συντονισμένες επιδρομές στο Μολενμπέκ στις Βρυξέλλες καθώς ο Μπιλάλ Χαντφί ζούσε στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Χαντφί μαχόταν μέχρι τον Ιούλιο στη Συρία και από εκεί έκανε αναρτήσεις με ψευδώνυμο στο Twitter.

Μιλώντας στην τηλεόραση του VRT, η δασκάλα του Χαντφί, Σάρα Στασίνο, κάνει λόγιο για ένα συνηθισμένο παιδί. Όπως λέει, ήταν «ένας καλός μαθητής που έβρισκε κίνητρο και τον ενδιέφερε η πολιτική , περισσότερο από τους άλλους».

Για την αλλαγή της στάσης του λέει:

«Σταμάτησε να ακούει μουσική και πίστευε ότι οι γυναίκες πρέπει να φορούν πέπλο».

Όπως υποστηρίζει μετά τις επιθέσεις στο Σαρλί Εμπντό και το εβραϊκό σουπερμάρκετ, η ίδια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου για τον Χαντφί. «Αλλά όλοι κρατήσαμε μία σχετικά επιφυλακτική στάση τονίζει».

Μιλώντας στην Washington Post, εκπρόσωπος του βελγικού υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει ότι γνώριζαν ότι ο Μπιλάλ Χαντφί είχε επιστρέψει από την Συρία το τηλέφωνο στο σπίτι του στο Μόλενμπεκ άρχισε να παρακολουθείται. Αυτή όμως η διαδικασία έπρεπε να σταματήσει, σύμφωνα με το νόμο, από την στιγμή που ο ίδιος δεν ζούσε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιλάλ Χαντφί Βρυξέλλες τρομοκράτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ