Μητέρα και γιαγιά θυσιάστηκαν για τον 5χρονο Λουί - Βρέθηκε κάτω από τα νεκρά κορμιά τους στο Μπατακλάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Μητέρα και γιαγιά θυσιάστηκαν για τον 5χρονο Λουί - Βρέθηκε κάτω από τα νεκρά κορμιά τους στο Μπατακλάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα 5χρονο αγόρι βρέθηκε κάτω από το νεκρό κορμί της μητέρας του στο θέατρο Μπατακλάν, αφού όπως αναφέρθηκε η Ελσα Ντελπλά προσπάθησε να τον προστατέψει με το σώμα της από τα πυρά των τρομοκρατών.

Γιαγιά, μητέρα και γιος βρίσκονταν στο θέατρο Μπατακλάν, στη συναυλία του συγκροτήματος Eagles of Death Metal, όταν οι τρομοκράτες το βράδυ της Παρασκευής εισέβαλαν σκορπώντας το θάνατο. Η 35χρονη βλέποντας τον κίνδυνο για το παιδί της μπήκε μπροστά του μαζί με την 61χρονη Πατρίσια Σαν Μάρτιν, τη γιαγιά του 5χρονου.

Μόλις ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, μητέρα και γιαγιά δίχως να το σκεφτούν έβαλαν τα κορμιά τους μπροστά από το παιδί προκειμένου να το προστατέψουν. «Η Ελσα και η μητέρα της πέθαναν την Παρασκευή από τις σφαίρες στο Μπατακλάν», έγραψε η φίλη της 35χρονης στο γαλλικό περιοδικό «Le Point».

Μητέρα και γιαγιά θυσιάστηκαν για τον 5χρονο Λουί - Βρέθηκε κάτω από τα νεκρά κορμιά τους στο Μπατακλάν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ο γιος της, ο Λουί, ήταν μαζί της. Βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Vincennes με ελαφρά τραύματα. Η Ελσα ήταν ένας λαμπερός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Της άρεσε η μουσική και πάντα πάλευε κατά της αδικίας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μητέρα και γιαγιά θυσιάστηκαν για τον 5χρονο Λουί - Βρέθηκε κάτω από τα νεκρά κορμιά τους στο Μπατακλάν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Λουί βρέθηκε σε κατάσταση σοκ από τους αστυνομικούς, καλυμμένος από το αίμα, κάτω από τα κορμιά της μητέρας του και της γιαγιάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bataclan μητέρα γιαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ