Κατάσχεση αυτοκινήτου επειδή η ιδιοκτήτρια δεν πλήρωνε διόδια - iefimerida.gr

Κατάσχεση αυτοκινήτου επειδή η ιδιοκτήτρια δεν πλήρωνε διόδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία δύο χρόνια μία γυναίκα από τις Αφίδνες δεν πλήρωνε διόδια και κάποια στιγμή έφτασε στην πόρτα της ένα πρόστιμο της τάξεως των 500 ευρώ. Η ίδια όμως αρνήθηκε να το πληρώσει και κινήθηκε δικαστικά για την αναίρεση του προστίμου. Η εκδίκαση όμως της υπόθεσης δεν έχει γίνει ακόμα, την ίδια ώρα όμως οι προσαυξήσεις έτρεχαν και το ύψος του ποσού έφτασε τα 10.700 ευρώ!

Σήμερα έκπληκτη η γυναίκα είδε να βρίσκονται έξω από το σπίτι τρία άτομα συνοδεία αστυνομικών, και την ενημέρωσαν πως θα της κατασχεθεί το αυτοκίνητο επειδή δεν πλήρωσε το πρόστιμο. Η ίδια υποστηρίζει πως δεν είχε ενημερωθεί για την κατάσχεση, καθώς περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσης. Έξω από το σπίτι της έχουν συγκεντρωθεί μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» σε ένδειξη συμπαράστασης. Η ίδια πάντως μιλώντας στην τηλεόραση του Σκαϊ υποστήριξε πως δεν είχε ειδοποιηθεί για την κατάσχεση και πλέον την υπόθεση την έχει αναλάβει ο δικηγόρος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ