Eurocup: Ασταμάτητη η ΑΕΚ – Νίκη για τον Αρη και ήττα για ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Eurocup: Ασταμάτητη η ΑΕΚ – Νίκη για τον Αρη και ήττα για ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νταμπλ-ντάμπλ του Μαυροκεφαλίδη (28π. 10 ριμπ.), με τον Μαλίκ Χέρστον να κάνει το καλύτερο φετινό παιχνίδι του με 16 και με τον πάγκο της ΑΕΚ να δίνει πολλές λύσεις η ΑΕΚ πέρασε από τη Ρωσία, πήρε εκδίκηση για την ήττα της πρεμιέρας από την αντίπαλο της σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στην παράταση (μετά το 70-70 του κανονικού αγώνα) με 82-78.

Μεγάλο ματς κι από τον Μίλαν Μιλόσεβιτς με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, καθοριστικός Καλαμπόκης στην παράταση. Ο Γουόρεν αγωνίστηκε μόνο 8:43. Σούπερ Κούπερ με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Eurocup εξακολουθεί να βρίσκεται ο Άρης, καθώς επικράτησε 78-70 της Τραμπζονσπόρ, υπερκαλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά των τριών πόντων της ήττας στο πρώτο ματς!

Έχοντας +19 στη δεύτερη περίοδο κόντρα στη Σόλνοκι, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα 37-14 στην τέταρτη περίοδο, έχασε με 78-69 στην Ουγγαρία για την έκτη αγωνιστική του Euro Cup και δυσκόλεψε το έργο πρόκρισης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αρης ΠΑΟΚ eurocup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ