Οι τελευταίες δραματικές κουβέντες της ξανθιάς καμικάζι πριν ανατιναχθεί στο Σεν Ντενί - iefimerida.gr

Οι τελευταίες δραματικές κουβέντες της ξανθιάς καμικάζι πριν ανατιναχθεί στο Σεν Ντενί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο διαμέρισμα του Σεν Ντενί το πρωί της Τετάρτης μία γυναίκα τζιχαντίστρια ανατινάχθηκε, δείχνοντας ότι ο στόχος αποτελούσε άντρο του ISIS.

Σύμφωνα με το κανάλι BFMTV, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, για τον οποίο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται ή βρισκόταν στο κτήριο της Rue du Corbillon, στην Place Jean Jaures, στο προάστιο Σαιντ Ντενί του Παρισιού, πολύ κοντά στο Stade de France.

Σημειώνεται ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ θεωρείται ως εγκέφαλος των πολύνεκρων επιθέσεων στο Παρίσι.

Η Daily Mail μεταφέρει ότι η γυναίκα – τζιχαντίστρια όταν είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν βγήκε στο παράθυρο του τρίτου ορόφου και φώναξε «βοηθήστε με, βοηθήστε με!».

Παράλληλα, η Telegraph μεταδίδει και διάλογο της ξανθιάς γυναίκας με τους αστυνομικούς. Οταν περίπου 100 άνδρες πλησίασαν το διαμέρισμα της φώναξαν «Που είναι ο φίλος σου;», η ίδια απάντησε «δεν είναι φίλος μου». Η Αστυνομία επέμεινε «Που είναι;» και εν συνεχεία ακολούθησαν πυροβολισμοί και η ανατίναξη της τζιχαντίστριας.

Tελικά όπως είπαν οι αρχές ήταν Hasna Aitboulahcen, ξαδέρφη του Αμπαούντ που θεωρείται «εγκέφαλος» των επιθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα καμικάζι Isis σεν ντενις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ