Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2015 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2015 [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναδείχθηκε ο πιο σέξι άνδρας του 2015 σε ηλικία 40 ετών.

Το περιοδικό People ανέδειξε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ως τον πιο σέξι άνδρα για το 2015. Ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής μάλιστα πληροφορήθηκε για το «βραβείο» κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένος.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και την αποδέχομαι με χαρά» τόνισε ο Μπέκαμ αν και έδειξε αιφνιδιασμένος.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2015 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ποτέ μου δεν ένιωσα ότι είμαι ο ελκυστικός και σέξι τύπος. Μου αρέσει το καλό ντύσιμο και ειδικά τα ωραία κοστούμια αλλά δεν ένιωσα ποτέ έτσι. Ελπίζω τουλάχιστον να με βλέπει σέξι η γυναίκα μου» συμπλήρωσε ο Αγγλος σταρ αστειευόμενος ενώ όταν ήρθε η ώρα να ευχαριστήσει κάποιον για το βραβείο αυτό είπε χαριτολογώντας «Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τον κομμωτή μου, τον στυλίστα μου και φυσικά το Photoshop».

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2015 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το περιοδικό People έχει καθιερώσει από το 1985 το συγκεκριμένο βραβείο με τον Μελ Γκίμπσον αν είναι ο πρώτος νικητής ενώ από δύο τίτλους έχουν πάρει οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζόνι Ντεπ και Ρίτσαρντ Γκιρ. Χάρισον Φορντ, Κρις Χεμσγουορθ, Τομ Κρουζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ματ Ντέιμον, είναι κάποιοι μεταξύ των πιο γνωστών νικητών.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ σεξι ανδρας 2015 People
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ