Αυτή είναι η τελευταία selfie του Μπατακλάν, πριν το μακελειό -Εγινε σύμβολο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η τελευταία selfie του Μπατακλάν, πριν το μακελειό -Εγινε σύμβολο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φωτογραφία δείχνουν ευτυχισμένοι. Ο Ζιλ Λεκλέρ και η φίλη του Μαριάν πίνουν μια μπύρα στο Μπατακλάν, λίγα λεπτά πριν γίνει η επίθεση των τρομοκρατών που έκανε 82 νεκρούς, μέσα στην αίθουσα.

Ο Ζιλ Λεκλέρ έχει γένια και μούσια σαν ένας τέλειος χίπστερ, έκανε τη μοιραία selfie χαμογελαστός και την ανέβασε στο instagram πριν το μακελειό, με το ψευδώνυμο @juistviking και πρόσθεσε το σχόλιο: "EODM are back!!" (Οι Eagles of Death Metal επέστρεψαν).
Η μητέρα του Ζιλ, Νέλι Λεκλέρ, αμέσως μετά το μακελειό στο Μπατακλάν, έστελνε παντού μηνύματα απόγνωσης ψάχνοντας το γιό της.

Αυτή είναι η τελευταία selfie του Μπατακλάν, πριν το μακελειό -Εγινε σύμβολο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Ο γιός μου μένει στην επαρχία, στο Ερμόν και πήγε Παρίσι για τη συναυλία. Μας έστειλε αυτή τη φωτό για να μας πει ότι έφτασε καλά».
Οταν χάθηκαν τα νέα του Ζιλ και της Μαριάν, η μητέρα αποφάσισε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία του ζευγαριού από το Μπατακλάν. Ο Ζιλ ήταν εργαζόταν στο ανθοπωλείο των γονιών του και σκοτώθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Η Μαριάν επέζησε και μεταφέρθηκε στη μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης του 11ου διαμερίσματος του Παρισιού. Ο κύριος και η κυρία Λεκλέρ φιλοξένησαν την Μαριάν για να την στηρίξουν ψυχολογικά.

Αυτή είναι η τελευταία selfie του Μπατακλάν, πριν το μακελειό -Εγινε σύμβολο [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η selfie του μοιραίου ζευγαριού έγινε viral στη Γαλλία και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι την είδαν στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ selfie Μπατακλάν σύμβολο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ