Γάλλοι αστυνομικοί σε MME: Μεταδίδετε όσο το δυνατόν λιγότερα -Οι τρομοκράτες μαθαίνουν για τις κινήσεις μας από την τηλεόραση - iefimerida.gr

Γάλλοι αστυνομικοί σε MME: Μεταδίδετε όσο το δυνατόν λιγότερα -Οι τρομοκράτες μαθαίνουν για τις κινήσεις μας από την τηλεόραση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους αστυνομικούς να σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τους ύποπτους τρομοκράτες που έχουν ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην περιοχή Σεν Ντενί του Παρισιού, οι Αρχές ζήτησαν από τα ΜΜΕ να μεταδίδουν όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες.

Ο λόγος είναι πως η αστυνομία της Γαλλίας πιστεύει πως οι τρομοκράτες ενημερώνονται από τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο για τις κινήσεις των αστυνομικών και έτσι χάνεται το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Συγκεκριμένα η εντολή στους δημοσιογράφους είναι «Μεταδίδετε όσο το δυνατόν λιγότερα πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση, καθώς οι τρομοκράτες φέρονται να ενημερώνονται για τις κινήσεις της αστυνομίας από την τηλεόραση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ