«Επεφταν οι τοίχοι από τις εκρήξεις, φώναζα "βοήθεια, έχω μικρό παιδί"»: Συγκλονιστική περιγραφή γειτόνισσας των τζιχαντιστών - iefimerida.gr

«Επεφταν οι τοίχοι από τις εκρήξεις, φώναζα "βοήθεια, έχω μικρό παιδί"»: Συγκλονιστική περιγραφή γειτόνισσας των τζιχαντιστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα, η οποία κατοικεί στο διπλανό διαμέρισμα από αυτό στο οποίο έγινε η επιχείρηση τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Παρίσι, μίλησε στη γαλλική τηλεόραση και περιέγραψε με τρόμο τα όσα συνέβησαν ενώ αγωνιούσε για τη ζωή της και το παιδί της.

Η Σαμπρίν, η οποία διαμένει μαζί με το γιο της, στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα από αυτό στο οποίο ήταν κλεισμένοι οι τρομοκράτες, έζησε τον τρόμο όταν ξύπνησε από τους πυροβολισμούς χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Ξύπνησε από την έκρηξη. Μετά άκουσα τους πυροβολισμούς. Πολλοί πυροβολισμοί. Οι τρομοκράτες έριχναν στην αστυνομία και οι αστυνομικοί πυροβολούσαν και αυτοί. Υπήρξαν κι άλλες εκρήξεις. Δεν ήξερα που να πάω, τι να κάνω. Μαζί με τον γιο μου ήμασταν σε πανικό. Έπεφταν οι τοίχοι από τις εκρήξεις. Φώναζα “αν είστε αστυνομία σας παρακαλώ βοηθήστε με. Έχω μικρό παιδί” αλλά κανείς δεν με άκουγε, απλά συνέχιζαν να πυροβολούν», δήλωσε συγκλονισμένη η νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ