ΑΕΚ: Σκόρερ ξανά ο Τζεμπούρ στο 5-0 επί της Κ20 - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Σκόρερ ξανά ο Τζεμπούρ στο 5-0 επί της Κ20

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως και στο πρώτο φιλικό με την Κ20 πριν μία εβδομάδα, έτσι και σήμερα η ΑΕΚ κέρδισε την Κ20 στα Σπάτα με ευρύ σκορ και τον Ράφικ Τζεμπούρ να σκοράρει ξανά.

Ο Αλγερινός σέντερ φορ σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο το οποίο τελείωσε με 3-0, καθώς σκόραραν και ο Αρθο και Μπουονανότε. Στην επανάληψη ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε αλλαγές και το σκορ ανέβηκε στο 5-0 με σκόρερ τους Κρισάντους και Ανάκογλου.

Η καλή εικόνα των μεγάλων και η αποτελεσματικότητα τους στο προπονητικό δίτερμα, δείχνει ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή για την Super League.

Ο Ουρουγουανόυς τεχνικός της ΑΕΚ ξεκίνησε το φιλικό με τους: Ανέστη, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιο, Σοϊλέδη, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ και Μπουονανότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κ20 πογιετ τζεμπούρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ