Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο] - iefimerida.gr

Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτότυπο που εξέλιξε και παρουσίασε στην έκθεση 2015 Agrotechnica Fair ο διάσημος ιταλικός οίκος Pininfarina –στο πορτοφόλιό του πιστώνονται μεταξύ άλλων όλες οι σύγχρονες Ferrari- για την τσέχικη εταιρεία τρακτέρ Zetor σίγουρα δεν θα χωθεί στη λάσπη για να οργώσει στο άμεσο μέλλον.

Δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο άμεσο μέλλον για την εμφάνιση των προϊόντων της αλλά και το ότι ένα εργαλείο όπως ένα τρακτέρ δεν πρέπει να είναι εξ ορισμού άχαρο.
Στα χαρακτηριστικά του concept της Zetor περιλαμβάνονται το μακρύ καπό και η χαρακτηριστική μάσκα, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Fabio Filippini, διευθυντή δημιουργικού της Pininfarina, ο οποίος είπε πως «πρόκειται για ένα τρακτέρ με ολοκαίνουργια εμφάνιση, που εκφράζει τη δύναμη και την αντοχή των Zetor με έναν τρόπο που ταυτόχρονα επικοινωνεί το συναίσθημα και το πάθος».
Λέτε τα τελευταία να βοηθούν και στο όργωμα;

Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Zetor by Pininfarina: Τρακτέρ haute couture [βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ