Το σκίτσο του Charlie Hebdo για την επίθεση: Έχουν όπλα -Δεν μας νοιάζει, εμείς έχουμε σαμπάνια [εικόνα] - iefimerida.gr

Το σκίτσο του Charlie Hebdo για την επίθεση: Έχουν όπλα -Δεν μας νοιάζει, εμείς έχουμε σαμπάνια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εξώφυλλο από το τελευταίο τεύχος που πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο έδωσε στη δημοσιότητα το Charlie Hebdo.

Σε αυτό ένας άντρας αν και έχει δεχθεί πυρά, στέκεται όρθιος και πίνει. «Έχουν όπλα. Δεν μας νοιάζει, εμείς έχουμε σαμπάνια», είναι ο τίτλος του περιοδικού.

«Χωρίς να το έχουμε καταλάβει, οι Παριζιάνοι το 2015 έχουμε γίνει σαν τους Λονδρέζους του 1940, αποφασισμένοι να μην ενδώσουμε στον φόβο ότι και να γίνει. Είναι η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στους τρομοκράτες», γράφει ο διευθυντής σύνταξης του σατιρικού περιοδικού Riss αναφερόμενος στις συνεχόμενες τρομοκρατικε επιθέσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα η γαλλική πρωτεύουσα.

Το σκίτσο του Charlie Hebdo για την επίθεση:  Έχουν όπλα -Δεν μας νοιάζει, εμείς έχουμε σαμπάνια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charlie Hebdo τρομοκράτες σαμπάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ