Χριστούγεννα με τη Σβετλάνα Ζαχάροβα, στον ρόλο της καριέρας της [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Χριστούγεννα με τη Σβετλάνα Ζαχάροβα, στον ρόλο της καριέρας της [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόλυτη πρίμα των Μπολσόι, έρχεται και πάλι. Θα ερμηνεύσει τη μαγική «Ζιζέλ» της. Η προπώληση άρχισε. Μην χάσετε αυτή την παράσταση που έχει αποθεωθεί σε όλο τον κόσμο.

Χρόνια τώρα σηκώνει τον τίτλο της απόλυτης μπαλαρίνας των Μπολσόι, (Prima assoluta ballerina of Bolshoi Theatre), τον οποίο της απένειμε το σπουδαίο Θέατρο Μπολσόι, παραλείποντας το μικρό της όνομα, όπως είχε συμβεί παλαιότερα με δύο θρυλικές μπαλαρίνες, την Πάβλοβα και την Ουλάνοβα. Η πιο περιζήτητη χορεύτρια του κόσμου σήμερα, η Σβετλάνα Ζαχάροβα επιστρέφει για τρεις παραστάσεις στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών 27, 28, 29/12 και ερμηνεύει τη «Ζιζέλ», τον ρόλο που έχει σφραγίσει τη μεγαλειώδη καριέρα της.

Χριστούγεννα με τη Σβετλάνα Ζαχάροβα, στον ρόλο της καριέρας της [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0


Η «Καλλιτέχνης του λαού της Ρωσίας» όπως την αποκαλούν, αποτελεί το μήλον της έριδος ανάμεσα στα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου, από τη Σκάλα του Μιλάνου και την Όπερα του Παρισιού, ως το New York City Ballet και τα Μπαλέτα του Τόκιο, που τη διεκδικούν συχνά ως προσκεκλημένη μπαλαρίνα τους, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα με τη Σβετλάνα Ζαχάροβα, στον ρόλο της καριέρας της [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο πλάι της ως πρίγκιπας Άλμπρεχτ, ακόμα ένας σπουδαίος χορευτής των ημερών μας, ο Σεργκέι Πολούνιν, ο νεότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία του Covent Garden, επί χρόνια επίτιμος προσκεκλημένος σολίστ των Μπολσόι και πρώτος χορευτής των Στανισλάφσκι και κορυφαίοι χορευτές από τα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας.
Τα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας, συνεργάζονται σταθερά με τους δύο βασικούς πυλώνες της ρωσικής χορευτικής παράδοσης, τα περίφημα Μπολσόι της Μόσχας και τα Μαριίνσκι ή Κίροφ της Αγίας Πετρούπολης, παρουσιάζοντας από κοινού μοναδικές παραστάσεις, λαμπερά γκαλά χορού και επετειακά αφιερώματα. Έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στον διεθνή πολιτιστικό χάρτη, με εντυπωσιακές παραγωγές, οι οποίες επί 40 χρόνια αποσπούν διθυραμβικές κριτικές και επευφημούνται από χιλιάδες θεατές τόσο στη Ρωσία, όσο και στις περιοδείες του διάσημου συγκροτήματος σε περισσότερες από 60 χώρες. Μια τέτοια παραγωγή περιμένουμε στο Μέγαρο για τρεις πολλά υποσχόμενες παραστάσεις στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

Δείτε στο βίντεο τη Σβετλάνα Ζαχάροβα στον ρόλο της «Ζιζέλ»

Η παράσταση
«Ζιζέλ» με τη Σβετλάνα Ζαχάροβα και τα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας
Μέγαρο Μουσικής: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα, τηλ. 210 7282333
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 26/12 (20:00), Κυριακή 27/12 (20:00), Δευτέρα 28/12 (20:00)
Τιμές εισιτηρίων: από 25 ευρώ έως 95 ευρώ
Προπώληση: στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Ζιζέλ Ζβετλάνα Ζαχάροβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ