To ISIS απειλεί Ουάσινγκτον και Ευρώπη - iefimerida.gr

To ISIS απειλεί Ουάσινγκτον και Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ισλαμικό Κράτος προειδοποίησε με νέο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα πως οι χώρες που λαμβάνουν μέρος στις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Συρίας, θα έχουν την τύχη της Γαλλίας.

Μάλιστα απειλούν με τρομοκρατικό χτύπημα την Ουάσινγκτον.

«Λέμε στα κράτη που συμμετέχουν στην επιχείρηση των Σταυροφόρων ότι με τη βοήθεια του Θεού, θα έχετε μία ημέρα την τύχη της Γαλλίας, θα σας χτυπήσουμε με το θέλημα του Θεού όπως χτυπήσαμε στο κέντρο του Παρισιού. Τότε ορκιζόμαστε πως θα χτυπήσουμε και στην καρδιά της Αμερικής, την Ουάσινγκτον», λέει ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, το νέο προπαγανδιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ένα παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, ονόματο Wilayat Kirkuk. Σε αυτό έχουν συμπεριλάβει σκηνές από ομιλίες του Φρανσουά Ολάντ αλλά και από τις αστυνομικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα στον απόηχο της τραγωδίας της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Reuters για την ώρα πάντως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αν το βίντεο είναι αυθεντικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ