Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες] - iefimerida.gr

Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κορίτσια της μόδας ανέκαθεν κυκλοφορούσαν χωρίς καλσόν και αν το έκαναν προτιμούσαν το μαύρο οπάκ ή κάποιο πολύ ιδιαίτερο, που θα ολοκλήρωνε την εμφάνιση τους.

Τα καλσόν είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πολλές γυναίκες δεν επιλέγουν το σωστό νούμερο, τη σωστή απόχρωση ή υλικό με αποτέλεσμα να καταστρέφουν ένα ολόκληρο outfit.

Σε περίπτωση, όμως, που κρυώνετε και δεν αντέχετε, η vogue.co.uk σας προτείνει λύσεις για να αποφύγετε το καλσόν, να δείχνετε σικ και να νιώθετε ζεστή μέσα στο καταχείμωνο.

Φορέστε μάλλινα

Τα μάλλινα ρούχα είναι το must have του χειμώνα. Διατηρήστε τη θερμοκρασία στην κορυφή με ένα ψηλόλαιμο μάλλινο και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τα πόδια σας.

Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάτι μακρύ

Τα μακριά φορέματα-πουλόβερ είναι μία ακόμα εναλλακτική. Το κρύο δεν θα είναι τόσο έντονο, μιας και θα καλύπτετε τα πόδια σας.

Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παλτό μέχρι το πάτωμα

Τα παλτό από μόνα τους κάνουν μια εμφάνιση ξεχωριστή. Τα γυμνά πόδια στο σόου του Chloé έλαμπλαν κάτω από παλτό από μαλλί και υφή προβάτου. Ξεχάστε το midi ύψος των παλτών και επενδύστε σε ένα μέχρι τον αστράγαλο.

Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κάλτσες με τα πάντα

Αντί για τα βαρετά καλσόν, φορέστε κάλτσες, που πάνε με τα πάντα. Αλλες μέχρι το γόνατο, άλλες πάνω από αυτό, από κασμίρ ή μαλλί σε κλασικό μαύρο.

Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Over knee boots

Οι μπότες πάνω από το γόνατο συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο και φέτος. Είναι ένας στιλάτος τρόπος να αφήσετε τα καλσόν μια για πάντα στο συρτάρι σας. Μπόνους: Κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα.

Χωρίς καλσόν - Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλσόν εναλλακτικές μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ