Ο «ήρωας» του Παρισιού - Εχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια άγνωστη γυναίκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «ήρωας» του Παρισιού - Εχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια άγνωστη γυναίκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «ήρωας» του Παρισιού. Έτσι αποκαλεί ο γαλλικός Τύπος τον Λουντοβίκ Μπουμπάς, ο οποίος έβαλε το κορμί του μπροστά από μια γυναίκα στο καφέ «La Belle Equipe» προκειμένου να την προστατεύσει από τους τρομοκράτες, με αποτέλεσμα η σφαίρα που δέχθηκε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο Λούντο Μπουμπάς βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο καφέ, το οποίο δέχθηκε επίθεση από τους τζιχαντιστές. Στο μαγαζί, γιόρταζε τα 35α γενέθλιά της η Χούντα Σααντί μαζί με την αδερφή της και τους φίλους τους όπου ήταν καλεσμένος και ο 35χρονος άνδρας. Οι δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από τις σφαίρες των τρομοκρατών ενώ το ίδιο συνέβη και στον άτυχο Μπουμπάς, ο οποίος με περίσσιο θάρρος προσπάθησε να προστατέψει μια γυναίκα, η οποία δεν ήταν στην παρέα τους.

Ο «ήρωας» του Παρισιού - Εχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια άγνωστη γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο «ήρωας» του Παρισιού - Εχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια άγνωστη γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Εβαλε το κορμί του μπροστά για να μη σκοτωθεί το κορίτσι. Πυροβολήθηκε και αυτή μετά αλλά απ' ότι έμαθα είναι στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου», είπε ένας φίλος του 35χρονου «ήρωα», μιλώντας στον γαλλικό Τύπο.

Oι δύο αδερφές σκοτώθηκαν όπως και ο Μπουμπάς ενώ ο ιδιοκτήτης του καφέ Ρομέν Ρανουίλ προσπάθησε να περιγράψει τις εικόνες που αντίκρισε δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. «Εβλεπα ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος, χτυπημένους. Κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να σωθούν και σέρνονταν στο έδαφος. Κάποιοι ούρλιαζαν και κάποιοι απλά προσπαθούσαν να αναπνεύσουν για να κρατηθούν στη ζωή», δήλωσε ο 47χρονος.

Ο «ήρωας» του Παρισιού - Εχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια άγνωστη γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο «ήρωας» του Παρισιού - Εχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια άγνωστη γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι επίθεση καφέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ