Ο Φλαμπουράρης έβγαλε... επαγγελματικές κάρτες για να μην δίνει το τηλέφωνό του σε χαρτάκια - iefimerida.gr

Ο Φλαμπουράρης έβγαλε... επαγγελματικές κάρτες για να μην δίνει το τηλέφωνό του σε χαρτάκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου ένας μήνας πέρασε από τότε που ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης συναντήθηκε με εκπρόσωπο μεγάλης αμερικανικής τράπεζας στη διάρκεια της οποίας δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Ο κ. Φλαμπουράρης, μετά το πέρας των εγκάρδιων συνομιλιών -ελλείψει επαγγελματικής κάρτας- προτίμησε τότε να δώσει το τηλέφωνό του σε ένα κομμάτι χαρτί, με σκοπό να κρατήσουν την επαφή τους «ζωντανή».

Μόνο που ο τραπεζίτης «πάγωσε» και ο κ. Φλαμπουράρης πήρε ένα καλό «μάθημα». Κι αυτό γιατί για τους ξένους επενδυτές είναι απαραίτητες και οι γραφειοκρατικές τυπικότητες πέρα από τις προσωπικές σχέσεις.

Το συμπέρασμα, μετά απ'όλα αυτά, είναι ότι ο κ.Φλαμπουράρης εμφανίστηκε ένα πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου και προς έκπληξη όλων των παρισταμένων, άρχισε να μοιράζει κάρτες! Κάπως έτσι αποχαιρέτησε τα μπακαλόχαρτα και ξεκίνησε την προσαρμογή στους νέους κώδικες επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ