Ωρες αγωνίας για 72 μαθητές από τη Ρόδο που ήταν στο Παρίσι - Την τελευταία στιγμή δεν πήγαν στο Stade de France! - iefimerida.gr

Ωρες αγωνίας για 72 μαθητές από τη Ρόδο που ήταν στο Παρίσι - Την τελευταία στιγμή δεν πήγαν στο Stade de France!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στην αγωνία έζησαν αρκετές οικογένειες Ροδιτών, καθώς 72 μαθητές Λυκείου του νησιού βρισκόντουσαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Γονείς και συγγενείς μην ξέροντας αν τα παιδιά τους είναι καλά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, όταν πληροφορήθηκαν για το μακελειό στην πόλη.

Τα παιδιά βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, διαβεβαιώνοντάς τους πως είναι καλά.

Οπως σημειώνει ακόμα η Ροδιακή, αρκετοί ήταν οι μαθητές που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανία στο Stade de France, ωστόσο, οι καθηγητές-συνοδοί δεν το επέτρεψαν, επειδή θα υπήρχε πλήθος κόσμου στο γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο σημειώθηκε μία εκ των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιθέσεις Παρίσι μαθητές ρόδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ