Γλίτωσε από το «Χέιζελ» και το Bataclan - Η ιστορία τύχης ενός 45χρονου Ιταλού - iefimerida.gr

Γλίτωσε από το «Χέιζελ» και το Bataclan - Η ιστορία τύχης ενός 45χρονου Ιταλού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του από τους πλέον τυχερούς πάνω στον πλανήτη καθώς στα 45 χρόνια ζωής του, βρέθηκε σε δύο από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της ιστορίας χωρίς ούτε να τραυματιστεί.

Μια απίθανη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport». Ο 45χρονος Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι βρισκόταν στις εξέδρες του «Χέιζελ» στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Βέλγιο ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λίβερπουλ, όταν 39 φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επεισόδια που ξέσπασαν στις κερκίδες.

Τότε, ήταν 15 ετών και είχε ταξιδέψει μαζί με τον πατέρα του και το θείο του για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, επιστρέφοντας σώος πίσω στην πατρίδα. Πριν μερικές ημέρες, αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι και το βράδυ της Παρασκευής ήταν ανάμεσα στον κόσμο που διασκέδαζε στο θέατρο Bataclan, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 89 άνθρωποι από την τρομοκρατική επίθεση.

«Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων μέχρι να μπει η αστυνομία. Είναι καλά στην υγεία του αλλά η φίλη του τραυματίστηκε από σφαίρα στον ώμο και έπρεπε να χειρουργηθεί», δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα ο πατέρας του Ναταλούτσι, ο οποίος θα πρέπει και αυτός να νιώθει ιδιαίτερα τυχερός για τον γιο του.

Πάντως αυτές δεν είναι μόνο οι δύο περιπτώσεις, στις οποίες ο 45χρονος «ξεγέλασε» το θάνατο. Οπως δήλωσε η αδερφή του, Φεντέρικα, ο Μασιμιλιάνο έχει γλιτώσει άλλες δύο φορές σε τροχαίο όπου μάλιστα στο ένα, σκοτώθηκε ένας φίλος του. «Ισως η τύχη του να οφείλεται στο γεγονός πως όταν ήταν 8 ετών, τον είχε φιλήσει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ», ανέφερε στην «Gazzetta Dello Sport».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ