Μπόνο: Στους δράστες της επίθεσης δεν αρέσει η μουσική - iefimerida.gr

Μπόνο: Στους δράστες της επίθεσης δεν αρέσει η μουσική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η συναυλία που θα έδιναν οι U2 στο Παρίσι λόγω όμως της τραγωδίας, αυτή ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με τον Guardian ο frontman του διάσημου συγκροτήματος είπε ότι το μακελειό στο Παρίσι και ειδικά η επίθεση στη συναυλία ήταν το πρώτο χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους ενάντια στη μουσική.

Όπως είπε, οι βόμβες και οι σφαίρες στην συναυλιών του συγκροτήματος αποδεικνύουν ότι στους δράστες δεν αρέσει η μουσική.

«Οι πρώτες μας σκέψεις αυτή τη στιγμή είναι με τους φαν των Eagles of Death Metal», είπε ο Bono και πρόσθεσε: «Αν το σκεφτείς, η πλειοψηφία των θυμάτων των επιθέσεων της χθεσινή βραδιάς ήταν φαν της μουσικής. Έτσι αυτό είναι πραγματικά το πρώτο χτύπημα που είχαμε στη μουσική σε αυτό τον λεγόμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Γνωρίζουμε ότι δεν τους αρέσει η μουσική... και αυτό και η χθεσινή αιματηρή διάσταση των επιθέσεων της χθεσινής βραδιάς είναι αυτά που σε αναστατώνουν γιατί σημαίνει ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόνο επίθεση Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ