Λεπέν: Να κλείσουν τζαμιά, να απελαθούν κληρικοί - iefimerida.gr

Λεπέν: Να κλείσουν τζαμιά, να απελαθούν κληρικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κλείσουν τα ριζοσπαστικά τζαμιά και να απελαθούν οι ριζοσπαστικοί κληρικοί ζήτησε η ηγέτης της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, είπε:

«Για έκτη φορά μέσα στο 2015 η ισλαμιστική τρομοκρατία έπληξε τη χώρα μας. Η Γαλλία θρηνεί τους νεκρούς της και εγώ θρηνώ μαζί της. Τιμώ την αφοσίωση των ενόπλων δυνάμεών μας.

Η Γαλλία πρέπει να καθορίσει ποιοι είναι οι φίλοι της και ποιοι οι εχθροί της. Οι εχθροί της Γαλλίας είναι εκείνοι που διατηρούν δεσμούς με τον Ισλαμισμό. Μια για πάντα, η Γαλλία πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων της.

Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός πρέπει να καταστραφεί, τα ριζοσπαστικά τζαμιά πρέπει να κλείσουν και οι ριζοσπαστικοί κληρικοί πρέπει να απελαθούν. Στους Γάλλους τρομοκράτες πρέπει να αφαιρεθέι η ιθαγένεια και να αποκλειστούν από τη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίν Λεπέν τζαμιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ