Συγκλονιστική μαρτυρία ομήρου στο Bataclan: «Πυροβολούσαν τον κόσμο, ήταν κόλαση» - iefimerida.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία ομήρου στο Bataclan: «Πυροβολούσαν τον κόσμο, ήταν κόλαση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συγκλονιστικό τρόπο περιέγραψε όμηρος στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν στο κέντρο του Παρισιού τις στιγμές που βίωσε από την τρομοκρατική επίθεση.

Οι δράστες της επίθεσης χθες βράδυ στον συναυλιακό χώρο Μπατακλάν στο Παρίσι άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info.

«Μαζί με τη μητέρα μου καταφέραμε να διαφύγουμε από το Μπατακλάν (...) αποφύγαμε τα πυρά, υπήρχε κόσμος πεσμένος κάτω παντού», αφηγήθηκε ο νεαρός, που σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο ονομάζεται Λουί.

«Ήρθαν οι τύποι, άρχισαν να ρίχνουν στο επίπεδο της εισόδου», συνέχισε. «Πυροβολούσαν μέσα στο πλήθος κραυγάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ" με τουφέκια».

«Τους άκουσα να ξαναγεμίζουν, η μουσική είχε σταματήσει, όλος ο κόσμος είχε πέσει κάτω, συνέχισαν να πυροβολούν στον κόσμο... ήταν κόλαση», πρόσθεσε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όμηρος Παρίσι Μπατακλάν τρομοκράτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ