Η εποχή Σκίμπε ξεκίνησε με... σφαλιάρα! - Ηττα (1-0) και στο Λουξεμβούργο για την Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εποχή Σκίμπε ξεκίνησε με... σφαλιάρα! - Ηττα (1-0) και στο Λουξεμβούργο για την Ελλάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σκίμπε ήταν η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα, αλλά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός στο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα μέσα στο Λουξεμβούργο με 1-0 σε φιλικό!

Οι Ελληνες παίκτες είχαν ευκαιρίες για γκολ, μεσοεπιθετικά είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους με απειλητική διάθεση, αλλά η αμυντική λειτουργία ήταν για... κλάμματα ακόμη μία φορά.

Eτσι, φτάσαμε στο 91' με τον Χοακίμ να κάνει την προβολή από σέντρα προ του Παπαδόπουλου και να σκοράρει κάτω από τα πόδια του Καπίνο για το 1-0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο α' ημίχρονο κόντρα στο Λουξεμβούργο παρουσιάστηκε ως μια ομάδα που πράγματι είναι ανώτερη ποιοτικά από τον αντίπαλό της, χάνοντας ευκαιρίες και δείχνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να σκοράρει. Ωστόσο, στο β' μέρος οι παιδικές... ασθένειες από τα ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Λουξεμβούργο: Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς, Γκέρσον, Μάρτινς, Μπενσί, Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς, Γιανς.

Ελλάδα: Καπίνο, Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Καρέλης, Ταχτσίδης, Σιόβας (76' Μόρας), Χολέμπας (69' Αραβίδης), Σάμαρης, Πέλκας (46' Τζιόλης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Λουξεμβούργο φιλικό σκιμπε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ