Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τα γνωστά ΜΑΤ, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και μίλησε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας για τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας και τα επιχειρησιακά σχέδια για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ενώ όμως ο κ. Τόσκας επισκέφθηκε τα ΜΑΤ για να δώσει συγχαρητήρια -όπως ο ίδιος είπε- στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, κάποια στιγμή που αντελήφθη ότι ορισμένοι εκ των παρισταμένων συνομιλούσαν μεταξύ τους εξοργίστηκε.

«Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω! Εντάξει;» εξερράγη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης που μόλις το 2005 αποστρατεύθηκε από τον Στρατό.


Κατά τα λοιπά, στην ομιλία του ο κ. Τόσκας συνεχάρη τους αστυνομικούς για τον επιχειρησιακό τρόπο με τον οποίο ενήργησαν στο χθεσινο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ ενώ εξέφρασε απορίες για το πως οι άνδρες των ΜΑΤ παραμένουν για ώρες ολόκληρες στα λεωφορεία χωρίς, όπως χαρακτηριστικά είπε να κάνουν τίποτα!

Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόσκας ΜΑΤ ομιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ