Λαμπερή πρεμιέρα για τη συμπαραγωγή της Nova «The Republic» - iefimerida.gr

Λαμπερή πρεμιέρα για τη συμπαραγωγή της Nova «The Republic»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Δημήτρη Τζέτζα, «The Republic», που αποτελεί ακόμα μία συμπαραγωγή της Nova.

Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας, στηρίζει έμπρακτα τον Ελληνικό Κινηματογράφο, επενδύοντας σταθερά εδώ και 20 χρόνια στις δημιουργικές προσπάθειες των Ελλήνων παραγωγών και σκηνοθετών, με περισσότερες από 125 συμπαραγωγές στο ενεργητικό της.

Το «The Republic», σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, είναι μια ιστορία εκδίκησης. Μια συνεχής πάλη χαρακτήρων μέσα σε ένα σύστημα που βρομάει. Η διαφθορά, η εκμετάλλευση, η απληστία, τα ψέματα, η αδικία και η οργή είναι τα στοιχεία που επικρατούν στην ταινία, σκιαγραφώντας έτσι μία graphic novel πραγματικότητα, όχι και τόσο μακριά από την σημερινή (https://www.youtube.com/watch?v=Z5UOUE7etVE&feature=youtu.be).

Στην πρεμιέρα, που πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas στο The Mall Athens, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, το εντυπωσιακό καστ της ταινίας, το οποίο αποτελούν οι: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Τάκης Σπυριδάκης, Ερρίκος Λίτσης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Χασάνι, Δημήτρης Λίολιος, Πέτρος Λαούδης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κώστας Νικούλη, Μπάμπης Παπανικολάου, Νικόλαος Ρούσαλης, Σουλτάν Αμίρ, Kazuaki Shitamori, Αντώνης & Χάρης Μήτρου, Blaine Reininger, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κίμουλης, και η Ζωή Λάσκαρη.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα όπου προβλήθηκε η ταινία, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν και 100 τυχεροί συνδρομητές και φίλοι της Nova στα Social Media. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την επόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου προσκεκλημένοι των Μυρτώ Κοντοβά και Ανδρέα Ρουμελιώτη, στην εκπομπή «Λαμπατέρ» του Novalifε, είναι δύο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ