Η εταιρεία BAYER AG είναι νόμιμος δικαιούχος των φημισμένων σημάτων «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ» - iefimerida.gr

Η εταιρεία BAYER AG είναι νόμιμος δικαιούχος των φημισμένων σημάτων «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχετικά με παλαιότερο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά σε ένα σκεύασμα για την περιγραφή του οποίου γίνεται χρήση της ένδειξης «ASPIRIN»/«ΑΣΠΙΡΙΝΗ» διευκρινίζουμε ρητά ότι η εταιρεία BAYER AG είναι νόμιμος δικαιούχος των φημισμένων σημάτων «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ».

Συνεπώς η χρήση της ένδειξη σε αναπαραγωγή άρθρου από το περί «κρητικής ασπιρίνης» ή /και «νέας κρητικής ασπιρίνης» ή /και «ελληνικής ασπιρίνης» ή /και «βιολογικής ασπιρίνης» ή /και «κρητικής ελληνικής ασπιρίνης» ή /και «ασπιρίνης κατά της γρίπης» ή /και «ασπιρίνης από την Κρήτη», έγινε εκ παραδρομής.

Οι ενδείξεις «ASPIRIN»/«ΑΣΠΙΡΙΝΗ» αποτελούν καταχωρημένο σήμα της BAYER AG και εκ παραδρομής έγινε η χρήση της ένδειξης αυτής σε δημοσιεύματα. προστατεύονται πλέον της 100ετίας για να διακρίνουν ένα παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας αναλγητικό, αντιπυρετικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα, που περιέχει ως δραστική ουσία το ακετυλοσαλικυλικό οξύ.

Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ συνιστά φαρμακευτικό προϊόν με δραστική ουσία το ακετυλοσαλικυλικό οξύ, ενώ η εκ παραδρομής αναφερόμενη ως "κρητική ασπιρίνη" είναι διατροφικό συμπλήρωμα που αποτελείται από ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά της Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ