Ορίστε τι πρέπει να κάνεις τα χέρια σου όταν ποζάρεις στον φακό -Για να μη φαίνεσαι άχαρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ορίστε τι πρέπει να κάνεις τα χέρια σου όταν ποζάρεις στον φακό -Για να μη φαίνεσαι άχαρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τινάζεις νευρικά προς τα κάτω, τα κρύβεις πίσω από τη μέση σου, τα σταυρώνεις μπροστά, πιάνεις άγαρμπα τον διπλανό σου. Ναι, για τα χέρια σου μιλάμε, που αν το καλοσκεφτείς και εσύ, πάντα στις φωτογραφίες δεν ξέρεις τι... να τα κάνεις!

Τα χέρια, ναι, είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μπορεί κάποιος, ή κάποια να φαίνεται άχαρη στις φωτογραφίες. Οποιος έχει τύχει να βρίσκεται μπροστά σε κάποια φωτογράφιση ή σε κάποιο event με μοντέλα και φωτογράφους θα έχει παρατηρήσει ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι μοντέλες, με το που δουν το φλας να αστράφτει, ή για να είμαστε πιο ακριβείς νωρίτερα, είναι να τοποθετήσουν τα χέρια τους. Αν δει προσεκτικά, μάλιστα,κανείς και τις φωτογραφίες τους θα διαπιστώσει ότι ολόκληρη η στάση του σώματός τους στηρίζετε στο πώς έχουν τοποθετήσει τα χέρια τους. Ναι, λοιπόν, είναι τα χέρια το κλειδί για τη σωστή φωτογραφία. Είναι το Α και το Ω στην πόζα σας. Μπορούν να αναδείξουν το ρούχο, να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη και φυσικά πιο θηλυκή. Για αυτό και εμείς παρατηρήσαμε τις σελέμπριτις και περιγράφουμε τις πόζες τους, τις οποίες θα μπορούσες να αντιγράψεις και εσύ στην επόμενη φορά που θα θελήσεις να ποζάρεις στο φακό:

  • Τοποθέτησε το χέρι στη μέση και χαλαρώσε τους ώμους σου
Ορίστε τι πρέπει να κάνεις τα χέρια σου όταν ποζάρεις στον φακό -Για να μη φαίνεσαι άχαρη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ορίστε τι πρέπει να κάνεις τα χέρια σου όταν ποζάρεις στον φακό -Για να μη φαίνεσαι άχαρη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μπορεί να φαίνεται κλασική πόζα, αλλά κάνει θαύματα. Βάζοντας το ένα χέρι στη μέση και αφήνοντας κάτω το άλλο, θα αναδείξεις περισσότερο τη μέση σου. Επίσης η πόζα αυτή «χαρίζει» έξτρα τόνους αυτοπεποίθησης -ειδικά αν φοράς κάτι σέξι, όπως ένα μίνι φόρεμα. Μόνο μην ξεχνάς να έχεις περιποιημένο μανικιούρ, ώστε η φωτογραφία σου να πάρει δέκα με τόνο.

  • Τοποθέτησε το ένα χέρι ελαφρώς λυγισμένο μπροστά, και το άλλο πίσω από τη μέση σου

Κρύβοντας απλά το ένα χέρι θα τονίσεις τις καμπύλες σου και θα φαίνεσαι ταυτόχρονα και πιο ψηλή. Οι ώμοι πρέπει να είναι τραβηγμένοι πίσω, ώστε να τονίζεται το στήθος και το σαγόνι σου ελαφρώς σηκωμένο για να δείχνεις πιο σέξι. Ετοιμη για κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα φωτογραφία celebrities
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ