Κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό - Νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις για να μη χαθεί νωρίς η πρόκριση - iefimerida.gr

Κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό - Νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις για να μη χαθεί νωρίς η πρόκριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες μετά την οδυνηρή ήττα από την Ζιέλονα Γκόρα στην Πολωνία.

Υποχρεωμένος να φτάσει στη νίκη είναι απόψε ο Παναθηναϊκός (21:45, ΕΡΤ), ο οποίος αρχίζει πλέον να μην έχει πολλά περιθώρια μετά τις εκτός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα, Λοκομοτίβ Κούμπαν και Ζιέλονα Γκόρα.

Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους πράσινους αφού σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα μπει σε πραγματικούς μπελάδες για την πρόκριση.

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναθηναϊκού έχει σημαντικά προβλήματα πάντως να λύσει. Ο Νικ Καλάθης θα παίξει με νάρθηκα στο χέρι, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη Βαρκελώνη.Η παράδοση πάντως είναι υπέρ των πράσινων οι οποίοι μετρούν 16 νίκες στις 18 προηγούμενες συναντήσεις του με τη Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ