Η Μαρίζα Ρίζου το νέο PassPort, στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαρίζα Ρίζου το νέο PassPort, στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγαπημένο live στέκι του Πειραιά, μετακομίζει στον Κεραμεικό και εμπλουτίζει την αθηναϊκή νύχτα

Το «PassPort» άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στον Πειραιά, τον Οκτώβριο του 2010 σε έναν χώρο ιστορικό και καλαίσθητο, στον πρώην κινηματογράφο Χάι Λάιφ πάνω στην πλατεία Κοραή στο λιμάνι. Έκτοτε, φιλοξένησε δεκάδες συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, εκθέσεων εικαστικών και βραδιές βιβλίου και συζήτησης με καλεσμένους και συνεργάτες από όλο το φάσμα του πολιτισμού. Φέτος, η μουσική σκηνή του Πειραιά μετακομίζει στο κέντρο, στο πρώην Σινέ Κεραμεικός, και μετονομάζεται σε «PassPort Κεραμεικός». Πρώτη εμφάνιση για τα εγκαίνια στον καινούργιο χώρο θα κάνει η Μαρίζα Ρίζου με μία σειρά από μουσικές βραδιές υπό τον τίτλο «Μπελ Επόκ». Σημειωτέον ότι σύντομα αναμενένεται και η νέα δισκογραφική δουλειά της.

Η Μαρίζα Ρίζου το νέο PassPort, στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0


Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και παρέα με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα Ρίζου χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητά της αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που συνοδεύουν την εποχή της Μπελ Επόκ, και ερμηνεύει τα παλιά τραγούδια όπως θα ήταν αν γράφονταν σήμερα, ενώ παράλληλα παρουζιάζει και τα νέα της τραγούδια. Ο τίτλος είναι απλώς μια αλληγορία. «Καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν. Μόνο σχέδια και δρόμοι για μια νέα "Μπελ Επόκ", αυτήν του 2015» Πάνω στη σκηνή λοιπόν, το «Ζητάτε να σας πω», ο «Πασατέμπος» και η «Ταμπακιέρα» συναντούν το «Μια Άλλη Ευτυχία», και το promo single του επερχόμενου 2ου δίσκου «Είναι Μικρή η Ζωή» από την Feelgood Records.

Δείτε το «Πετάω» της Μαρίζας Ρίζου, παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη


Τα live
«Μπελ Επόκ» με τη Μαρίνα Ρίζου
PassPort Κεραμεικός: Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ 210 4296401
Οι εμφανίσεις: Σάββατο 21/11, 28/11, 5/12,12/12

Το άμπουμ
«Είναι Μικρή η Ζωή», Μαρίνα Ρίζου
Κυκλοφορεί: σύντομα από την Feelgood Records

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίζα Ρίζου Passport Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ