Ο Μάκης Βορίδης θα στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ - iefimerida.gr

Ο Μάκης Βορίδης θα στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα-ένα τα στελέχη της ΝΔ παίρνουν δημόσια θέση για το ποιον εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος θα στηρίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης αναμένεται να δηλώσει δημόσια τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στη ΝΔ λέγεται πως η στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα είναι μία επιβεβαίωση της ρήξης στις σχέσεις του βουλευτή με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα καθώς θεωρεί ότι είναι εκείνος που έχει τα χαρακτηριστικά του προέδρου ο οποίος μπορεί να πείσει ακροατήρια, ενώ επιμένει πως θα δώσει τη μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς. Επιπλέον ένα στοιχείο που ο κ. Βορίδης θεωρεί πως έχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι πως θα βάλει τέλος στην αναπαραγωγή των μηχανισμών, καθώς υποστηρίζει πως το παλιό δεν μπορεί να πείσει.

Ακούγεται μάλιστα πως ο κ.Βορίδης αναμένεται να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ.Τζιτζικώστα στη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ