ΚΥΣΟΙΠ: Εφικτή η συμφωνία Αθήνας-δανειστών μέχρι το Σάββατο - iefimerida.gr

ΚΥΣΟΙΠ: Εφικτή η συμφωνία Αθήνας-δανειστών μέχρι το Σάββατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφικτή είναι η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και η επίτευξη της συμφωνίας μέχρι το Σάββατο, όπως εκτιμά το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).

Το Συμβούλιο συνεδρίασε, πριν την έναρξη του σημερινού γύρου διαπραγματεύσεων Αθήνας-δανειστών, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οπως σημειώνει, η ανακοίνωση έχει ήδη οριστεί συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Euro Working Group.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΥΣΟΙΠ:

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και με τη συμμετοχή του Υπουργού και των Αναπληρωτών Υπουργών Οικονομικών, του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως και του Αναπληρωτή Υπουργού αρμόδιου για θέματα Ε.Σ.Π.Α., καθώς και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συζητήθηκε η πρόοδος των διαπραγματεύσεων, καταγράφηκαν τα σημαντικά βήματα σύγκλισης που έχουν επιτευχθεί και σχεδιάστηκαν οι επόμενες ενέργειες.

Το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. διαπίστωσε ότι ο στόχος της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και της επίτευξης συμφωνίας έως και το Σάββατο είναι απόλυτα εφικτός, καθώς συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Eurogroup Working Group (EWG) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΣΟΙΠ συμφωνία EWG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ