Απλήρωτοι και στο ΠΑΣΟΚ λόγω καθυστέρησης... της 6ης δόσης - iefimerida.gr

Απλήρωτοι και στο ΠΑΣΟΚ λόγω καθυστέρησης... της 6ης δόσης

στάση πληρωμών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολίες στην πληρωμή των υπαλλήλων τους αντιμετωπίζουν τα κόμματα. Μετά τους απλήρωτους εργαζόμενους στη Νέα Δημοκρατία, ήρθε και η σειρά των υπαλλήλων στο ΠΑΣΟΚ να βρεθούν αντιμέτωποι με στάση πληρωμών.

Με ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τους, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ έμαθαν πως η καταβολή του μισθού τους θα καθυστερήσει τουλάχιστον 15 μέρες. Αιτία η καθυστέρηση στην εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου από την τρόικα που καθυστερεί και τη χρηματοδότηση των κομμάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema,gr, ο γενικός γραμματέας του κόμματος κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος ζητά την κατανόηση των υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ ζητά, καθώς η πληρωμή τους για τον Οκτώβριο μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και 15 μέρες.

Στο sms που υπέγραφε ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε «Σας ενημερώνουμε ότι οι αποδοχές μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθούν έως τις 15 Νοεμβρίου 2011, λόγω καθυστέρησης χορήγησης της Γ' δόσης της κρατικής χρηματοδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ