Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς το βράδυ της Πέμπτης - iefimerida.gr

Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς το βράδυ της Πέμπτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χιλιάδες επιβάτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους καθημερινά, υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία την Πέμπτη εξαιτίας της απεργίας και της στάσης εργασίας στα Μέσα.

Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αφού από τις 4 και μετά σταμάτησαν και τα δρομολόγια των Τραμ και Ηλεκτρικού, ενώ στις 9 το βράδυ θα τραβηξουν χειρόφρενο και τα λεωφορεία.
Συγκεκριμένα:

  • Ηλεκτρικός-Τραμ: Δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. και από 4.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Λεωφορεία: Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.
  • Μετρό: Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο μέσο θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δρομολόγια Μέσα Μεταφοράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ