Ηλεκτροσόκ για 700.000 κακοπληρωτές της ΔΕΗ -Σε ποιους θα κόψει το ρεύμα - iefimerida.gr

Ηλεκτροσόκ για 700.000 κακοπληρωτές της ΔΕΗ -Σε ποιους θα κόψει το ρεύμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλεκτροσόκ περιμένει 700.000 οφειλέτες της ΔΕΗ, καθώς αναμένεται να τους κοπεί το ρεύμα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας για το 2016.

Την ίδια ώρα, σε έξαρση είναι οι ρευματοκλοπές, με 5.500 να έχουν εντοπιστεί μόνο σε διάστημα οκτώ μηνών.

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν εκτιναχθεί στα 2,1 εκατομμύρια, με το ληξιπρόθεσμο ποσό να ξεπερνά τα 2,5 δισ. ευρώ. Την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ Ν. Χατζηαργυρίου, σε ενημερωτική συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους επιβεβαίωσε πως έλαβε από τη ΔΕΗ εντολές για διακοπές ηλεκτροδότησης σε 100.000 πελάτες της, που δεν είναι συνεπείς στις πληρωμές των λογαριασμών τους.

Ρευματοκλοπές
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει και το φαινόμενο των ρευματοκλοπών. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Χατζηαργυρίου το διάστημα Νοεμβρίου 2014 - Αυγούστου 2015 έγιναν 57.000 στοχευμένοι έλεγχοι. Από αυτούς, τα συνεργεία του Διαχειριστή εντόπισαν 5.500.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ