Πάνος Λάμπρου: Εχουν γίνει συζητήσεις – Ολα, μα όλα, τα αιτήματα των κρατουμένων έχουν γίνει δεκτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάνος Λάμπρου: Εχουν γίνει συζητήσεις – Ολα, μα όλα, τα αιτήματα των κρατουμένων έχουν γίνει δεκτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις συζητήσεις που έκανε με κρατούμενους στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο επρόκειτο να κατατεθεί τότε, μιλούσε ο Πάνος Λάμπρου τον περασμένο Μάρτιο, λίγο καιρό αφότου είχε αναλάβει σύμβουλος του Νίκου Παρασκευόπουλου.

Το βίντεο που προέβαλε χθες ο ΣΚΑΪ πρόκειται για μια διαδικτυακή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Λάμπρου στο ΟΜΝΙΑ TV στις 24 Μαρτίου του 2015.

Σε αυτό, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται να λέει ότι «έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους, καταγράφηκαν τα προβλήματα» και πως ο ίδιος έχει κάνει «πάρα πολλές συζητήσεις, όλα τα αιτήματα που έχουν καταθέσει έχουν γίνει δεκτά, όχι μόνο επειδή τα ζήτησαν αλλά επειδή πραγματικά είναι δίκαια».

«Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στην έκτακτη εκπομπή "Ημερολόγια Κρατουμένων", συζητάμε με τον Πάνο Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Δικαιοσύνης-Δικαιωμάτων, για την απεργία, το νομοσχέδιο και για τα άπειρα προβλήματα που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές», αναφέρεται στο βίντεο του ΟΜΝΙΑ, που αναρτήθηκε στο YouTube στις 24/03/2015 και προστίθεται: «Ενώ η απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων συνεχίζεται για 3η εβδομάδα, ο Υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο "για τη ρύθμιση επειγόντων θεμάτων του ποινικού και του σωφρονιστικού συστήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ