Επίσκεψη Τσίπρα στο σπίτι του παππού του στο Φανάρι - iefimerida.gr

Επίσκεψη Τσίπρα στο σπίτι του παππού του στο Φανάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άγνωστη πτυχή για τις ρίζες της οικογένειας του πρωθυπουργού φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ.Τσίπρα στην Τουρκία, ο ίδιος θα επισκεφθεί το σπίτι του παππού του, που βρίσκεται στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης. Λεπτομέρεια, την οποία γνωρίζουν λίγοι, και από το πολύ στενό του περιβάλλον, αφού ο κόσμος τον έχει ταυτίσει με την καταγωγή του κυρίως από την Άρτα.

Η επίσκεψη στη γείτονα, πέρα από τις διμερείς επαφές, αποκτά αυτομάτως για τον πρωθυπουργό και ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα.

Θα έχει κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ έχει φιξαριστεί και το ραντεβού για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τουρκία-Ελλάδα, τον οποίο ο κ. Τσίπρας θα παρακολουθήσει μαζί με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, ανήμερα της επετείου για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ