Mοντέλο τσακώθηκε με τους followers της γιατί δεν της έκαναν like σε μια φωτογραφία [εικόνες] - iefimerida.gr

Mοντέλο τσακώθηκε με τους followers της γιατί δεν της έκαναν like σε μια φωτογραφία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν τα super models ανεβάζουν μία φωτογραφία στο instagram, συγκεντρώνουν σε χρόνο ντε-τε χιλιάδες, ακόμη και εκατομμύρια likes... όλες εκτός από την Cassi Van Den Dungen.

Το μοντέλο από την Αυστραλία που έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της, αποφάσισε να ενημερώσει τους 10.000 followers της για το ότι θα πάει διακοπές.

Mοντέλο τσακώθηκε με τους followers της γιατί δεν της έκαναν like σε μια φωτογραφία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έτσι, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία έγραφε «Say yes to new adventures». Η φωτογραφία αυτή δεν εκτιμήθηκε καθόλου από τους followers της, καθώς συγκέντρωσε μόνο 14 likes.

Αντί να «δώσει τόπο στην οργή» ή να διαγράψει το συγκεκριμένο post, η Cassi εξοργίστηκε και δεν το έκρυψε καθόλου.

Όταν γύρισε από την εκδρομή της, το γνωστό μοντέλο επαναδημοσίευσε τη φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο:

“Έχοντας πάει μια φανταστική εκδρομή, επιστρέφω σπίτι για να δω ότι το post μου για τις νέες μου περιπέτειες έχει μόνο 14 likes. Το μικρότερο ποσό που έχω λάβει ποτέ στο Inistagram. Πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά σοκαρισμένη εξαιτίας αυτούς, διότι αυτό, για εμένα, σημαίνει πως είτε δεν αρέσει στον κόσμο να ζω νέες περιπέτειες, σαν να μην επιτρέπεται να διασκεδάσω, είτε ότι δεν του αρέσουν οι νέες περιπέτειες. Όπως και να έχει, το μόνο που έχω να πω σε αυτούς που δεν τους άρεσε το post μου και δεν τους αρέσουν οι νέες περιπέτειες είναι … YOU ALL SUCK!!!! Οι περιπέτειες έχουν πλάκα και θα διασκεδάζω κάθε μία που μπορώ να ζήσω. Σε αυτούς τους 14 που τους άρεσε το post …. WOOOW!!!!”

H αντίδραση ήταν σίγουρα υπερβολική, αλλά η Cassi τον σκοπό της τον πέτυχε. To πρώτο post συγκέντρωσε 750 ακόμα likes, ενώ το δεύτερο post-εκτόνωση 2.280 likes.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram followers μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ