Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες] - iefimerida.gr

Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως οι πιο στιλάτες διάσημες του κόσμου ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα ισορροπήσει στα λεπτότερα ψηλοτάκουνα της αγοράς.

Πρώτη και καλύτερη η Victoria Beckam, η οποία έκανε πριν λίγες μέρες μία total black, ultra chic εμφάνιση. Τα βλέμματα κέντρισε το παπούτσι της, το οποίο είχε μόνο μερικά χιλιοστά πάχος και ήταν του brand Casadei.

Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Άλλες διάσημες-οπαδοί των «skyscraper stilettos» είναι η Jennifer Lopez, η Cara Delevigne, η Taylor Swift, η Kristen Stewart και η Penelope Cruz.

Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα ψηλοτάκουνα με το ιδιαίτερο αυτό τακούνι επιμηκύνουν το πόδι, κολακεύουν τη σιλουέτα και φυσικά απογειώνουν το casual στιλ.

Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Κατασκευασμένα από ατσάλι και με μεταλλικό κορμό, τα συγκεκριμένα φουτουριστικά παπούτσια έχουν γίνει το κύριο χαρακτηριστικό των γυναικών που θέλουν να δείχνουν δυναμικές, ανεξάρτητες και σικ. Έτσι, μετά από την κυριαρχία της «κόκκινης σόλας» του οίκου Louboutin, οι διάσημες μας αποκαλύπτουν τη νέα τους μανία, η οποία είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ψηλοτάκουνο...είναι σύμβολο του κοινωνικού στάτους μίας γυναίκας.

Παρόλο που για να δημιουργηθεί μόνο ένα σχέδιο μπορεί να χρειαστούν μήνες, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η συχνή ορθοστασία με τα τακούνια-λεπίδες μπορεί να καταστρέψουν τη στάση και το πέλμα μας.

Τακούνια-λεπίδες: Η νέα τάση που ακολουθούν σαν μανιακές οι celebrities [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Το τακούνι είναι πολύ ψηλό και λεπτό, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται όσες τα φοράνε να κυρτώνουν υπερβολικά τη σπονδυλική τους στήλη προς τα μέσα. Από την άλλη, η μύτη που κάνει μπροστά το παπούτσι έχει ως αποτέλεσμα να στηρίζουμε όλο το βάρος του σώματός μας, στα δάχτυλα των ποδιών μας, τα οποία δεν πιέζονται λόγω του τριγωνικού σχήματος. Έτσι, το παραπάνω μπορεί να προκαλέσει πόνους κατά μήκος των οστών στο μπροστινό μέρος του ποδιού.

Όπως και να έχει, οι διάσημες φαίνεται να είναι διατεθειμένες να επιμείνουν τον πόνο, μπροστά στον «βωμό» του style και της αγάπης για τα ψηλοτάκουνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα Ψηλοτάκουνια διάσημες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ