Λέβα: Δεν είμαι εγώ στις συνομιλίες με φυλακισμένους τρομοκράτες - iefimerida.gr

Λέβα: Δεν είμαι εγώ στις συνομιλίες με φυλακισμένους τρομοκράτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονόματα και στοιχεία, όπως ο ίδιος ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης έχει αποκαλύψει, περιλαμβάνει ο φάκελος με τα στοιχεία που έχει καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Κατά πληροφορίες ανάμεσα στα πρόσωπα που κατονομάζει βρίσκονται και δύο βουλευτές.

Η αποκάλυψη των ονομάτων των δύο βουλευτών θα εντείνει τη θύελλα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες του κ. Πανούση και τα όσα σταδιακά έρχονται στο φως για την επικοινωνία που είχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένους τρομοκράτες.

Πάντως, σήμερα, μια πρώην βουλευτής, η Βασιλική Λέβα (που στο παρελθόν είχε ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων όταν επισκέφθηκε τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας) μίλησε στο Bημα FM αναφέρθηκε στις δικές της επισκέψεις στις φυλακές, κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία, τονίζοντας, όμως, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις συνομιλίες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και φυλακισμένων τρομοκρατών.

«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτε. Έχω πάει πάρα πολλές φορές στις φυλακές. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε τίποτα από συνομιλίες και θυμάμαι ότι ήρθα σε μεγάλη αντέγκληση με έναν κρατούμενο, τον Μαζιώτη, ο οποίος είπε ότι "ήρθαν οι Μαυρογυαλούροι να μας υποσχεθούν"», λέει συγκεκριμένα η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπερασπίζεται τον Πάνο Λάμπρου

Παράλληλα συνεχίζει υπερασπιζόμενη τον Πάνο Λάμπρου. «Πραγματικά, δηλαδή, είναι τραγικό. Υπερασπίζομαι και καλύπτω τον Πάνο Λάμπρου, τον οποίο ξέρω χρόνια και ήμουν και στην επιτροπή της Βουλής για το σωφρονιστικό. Ο Πάνος Λάμπρου ήταν αυτός που είχε λιώσει τα παπούτσια του για να επισκέπτεται φυλακές σε όλη την Ελλάδα και να συνομιλεί με κρατουμένους», λέει.

Σε ερώτηση από το Βήμα Fm αν καταδικάζει τις πράξεις τρομοκρατίας η Βασιλική Λέβα απαντά: «Βεβαίως. Όπως και τις πράξεις πολλών εξ αυτών, με τους οποίους μιλούσαμε στις φυλακές, κρατουμένους, τους οποίους κατά καιρούς επισκεπτόμασταν στις φυλακές και είτε ήταν απεργοί πείνας είτε διεκδικούσαν πράγματα και οι οποίοι μπορεί να είχαν δολοφονήσει, ληστέψει ή να έχουν προβεί σε ειδεχθή εγκλήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλική Λέβα Πάνος Λάμπρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ