Στην Άγκυρα στις 18 Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Στην Άγκυρα στις 18 Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο προσφυγικό και στις διμερείς σχέσεις, θα επικεντρωθεί η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 'Αγκυρα.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην 'Αγκυρα, στις 18.11.2015 σε συνέχεια πρόσκλησης που απηύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διμερή συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Παράλληλα με την προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη.

Στο ταξίδι του στην Τουρκία, αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στη διαπραγμάτευση ΕΕ-Τουρκίας, για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Άγκυρα προσφυγικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ